Familie Journal

magazine Uge 3 2021 · Familie Journal

cover image of Familie Journal

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Familie Journal spænder vidt med gode madopskrifter, forbrugerstof, vedkommende hverdagshistorier om danske familier, romaner og noveller af høj kvalitet, brevkasser om helbred og velvære, håndarbejde, havestof, kryds og tværs og et stort tv-program. I Familie Journal er der noget for alle i familien. Alt er skrevet med troværdighed og i en positiv ånd. Det skal være hyggeligt og underholdende at læse Familie Journal.

Sport og motion keder mig • Andrea Lykke Oehlenschlæger

Åh, Basse!

Familie Journal

Daniels største tab rørte mange mennesker • For Daniel, der er autist, er Lego ikke bare Lego. Byggearbejdet med klodserne er hans måde at finde ro på. Hele hans fundament forsvandt derfor under ham, da han mistede sin enorme Lego-samling i en brand. Men så bad hans mor om hjælp på Facebook …

Han skal få børnene til at føle sig trygge • Guldborgsund Dagskole åbnede i 2020 dørene for skolebørn, der ikke passer ind i den almindelige folkeskole. Her bliver børnene ikke bare mødt i øjenhøjde af pædagoger og lærere. De bliver også mødt af en pelset, firbenet ven ved navn Basse.

NYT OG NYTTIGT

Farmor og farfar tog affære

GOD MAD • Salater behøver ikke altid at være tilbehør til den egentlige ret. Prøv at sætte salaterne i fokus, og supplér eventuelt med et stykke fisk, kød eller groft brød til.

Hjemmebagt

5 TIL HVERDAG

SMÅT & GODT

Fiskesuppe med tomat og mandler

De får alle Botox – jeg vil ikke og føler mig udenfor

Hvorfor løber min kone fra vores aftale?

Min lottogevinst er et problem for mig

ALLE TIDERS BLAD Pluk fra 1990

En uelsket datters historie • Da jeg en søndag var hjemme for at se til min lille søn, lå der et brev til mig i vindueskarmen. Det brev skulle vise sig at blive et stort vendepunkt i mit liv.

Orkidé på ranke • Brug en orkidéranke til at skabe en smuk buket med højde, der kan pynte i stuen. Tilføj troldhasselgrene, kokosblad og lange græsser for at skabe et eksotisk look.

SPØRG GITTE

Læsernes egne råd

FIND 5 FEJL

Vi lever fortsat vores drømme ud

Ha’ det godt

Johns lyse sider • SJOVE OG HYGGELIGE HISTORIER FRA LAESERNE

Ild i gamle huse • Anette og Frank har været sammen i 34 år. Alt er umiddelbart godt, men Anette keder sig og ved ikke, hvordan hun skal få pustet nyt liv i parforholdet. Men er det overhovedet muligt efter så mange år?

Stjernerne • I ugen fra 18. januar til 24. januar

Millionæren og den utålmodige arving

Familie X

tv-journal

Løsninger

KLAUS KLUDDER

Kærlighedens vildveje

GANSKE VIST

Fra frø til frodighed

Del glæden

SPØRG Eksperten • Har du spørgsmål om have og planter, så skriv til os

Min mand frøs mig ud af ægteskabet

SWEATER MED STRUKTURMØNSTER • Strik dig selv en luksussweater. Den her model er nemlig strikket i to lækre kvaliteter, en med mohair og silke, den anden af uld og bomuld – og sammen giver det en virkelig luksuriøs fornemmelse. Kroppen har et elegant strukturmønster, men ærmerne holdes i glat.

Han kunne opfylde alle mine ønsker– på nær ét

Familielægen • FRA KONSULTATIONEN

Har ofte ondt i maven

Lykkens pris • Lugten af røg har sneget sig ind til Karen, og inden længe bliver det klart, at røgen kommer fra halmladen. Alle forsøger at slukke branden, og hjælpende hænder fra andre gårde strømmer til for at sætte en stopper for flammerne. Men hvordan er branden mon opstået?

Fra pilot til flyvefærdig sanger • Hvad gør man, når...

Familie Journal