Szívhang 650.-651.--Holnaptól minden megváltozik; Dr. Haramia

ebook

By Tina Beckett

cover image of Szívhang 650.-651.--Holnaptól minden megváltozik;  Dr. Haramia

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Tina Beckett: Holnaptól minden megváltozik
Addy Santinit, a miami kórház doktornőjét egy nap figyelmezteti főnöke, Garret Stapleton, hogy nem lenne szabad ennyit túlóráznia. Sejti, hogy magánéleti probléma rejlik a dolog mögött, és nem is téved: Addy válófélben van. Garret tudja, miről beszél, sebészi karrierjét ugyanis éppen a túlzásba vitt munka törte derékba. Amikor a csinos kolléganő elhívja szörfözni, a komor, zárkózott férfi lassan felenged...
Kate Hardy: Dr. Haramia
A kórház jótékonysági álarcosbálján egy banditának öltözött, veszélyesen vonzó férfi állítja meg Lucyt. Mivel a szokásos Pénzt vagy életet! felszólításnak a lány nem tesz eleget, támadója megelégszik egy csókkal. Lucy csak később tudja meg, hogy a „haramia" nem volt más, mint új főnöke, Nic Alberici, a jóképű olasz orvos. Forró vágy keríti hatalmába, és örömmel tölti el, hogy a férfi is viszonozza a vonzalmát. De akkor miért kerüli őt Nic az együtt töltött szenvedélyes éjszaka után? Lehet, hogy a farsangi bálra nem véletlenül öltött kalandorjelmezt?

Szívhang 650.-651.--Holnaptól minden megváltozik; Dr. Haramia