Birleşen Yollar

ebook

By Enes Sadık

cover image of Birleşen Yollar

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

XXI. yüzyıl inanç buhranları anaforunda kıvranan insan, hep bir arayış içerisinde oldu. Maddi dünyanın boğucu iklimi içinde hep ebedi mutluluğa ulaştıracak hakikat ve değerleri arama gayreti içerisinde...
İşte bu eserde bu arayışa bir nebze olsun çare olmak, yol göstermek amaçlanmıştır. Gönüllere hakikati duyuracak, bütün kâinatı içindekilerle beraber yaratan, yöneten yüce ve bir olan yaratıcıdır.
Okuyacağınız bu kitapta da Kur'an'ın ahir zaman kitabı, Hz. Muhammed'in (sav) ahir zaman peygamberi olduğu, yine Kur'an'ın, semavi kitaplar, hadisler ve ilmi gerçekler ile işlenmeye çalışılmıştır.
Kur'an'da sık sık geçmiş peygamberlerden, kitaplardan, ümmetlerden bahsedilmesi, onun aynı kaynaktan yani Allah'tan geldiğinin delillerindendir.
Burada Kur'an'da geçen Hz. Meryem, Hz. İsa (as), İncil gibi tabirler sunulmaya çalışılmış, Hz. Muhammed'i (sav), Kur'an'ı ve ona ümmet olacak insanları asırlar öncesinden müjdeleyen örnekler verilmiştir.
Kur'an, Hz. Muhammed (sav), İslam kusursuzdur. Kusur, yaratılışı eksik olan, hata yapabilen biz insanlara mahsustur.

Birleşen Yollar