De Wijsheid van de Vrijmetselarij--Deel II

ebook Het beste van de Mystieke School

By De Mystieke School

cover image of De Wijsheid van de Vrijmetselarij--Deel II

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

De Wijsheid van de Vrijmetselarij - Deel II

Vrijmetselaren dienen continu hun ambacht en hun hobby's te verbeteren, continu hun geest te verbeteren door middel van studie, en continue hun emoties te verbeteren door middel van bedachtzaamheid, tact en mededogen. Wanneer een vrijmetselaar dit doet, dan zal dit de essentie van zijn of haar ziel zuiveren. Dit is de ware reden waarom vrijmetselaren hun kunst 'koninklijk' mogen noemen.

Anders dan in het verleden wordt er tegenwoordig gelukkig steeds minder geheimzinnig gedaan over de Vrijmetselarij. De Wijsheid van de Vrijmetselarij biedt de beste artikelen over de vrijmetselarij van de Mystieke School. Artikelen die interessant zijn voor belangstellenden in de vrijmetselarij en haar beoefenaars.

Mystieke School is opgericht om oude wijsheid en eeuwenoude waarheden opnieuw te presenteren ten behoeve van alle oprechte zoekers naar esoterische kennis. De wijsheid van eeuwenoude, authentieke spirituele stromingen als gnostiek, hermetiek en vrijmetselarij is gelukkig niet geheel verdwenen. Maar ze houdt zich wel verscholen. Klaar om ontdekt te worden.

De Wijsheid van de Vrijmetselarij--Deel II