Labrador Retriever

ebook

By Levente Szabó

cover image of Labrador Retriever

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

A labrador retriever: Egy vadászkutya sok türelemmel

A labrador retriever rendkívül intelligens vadászkutya, és egyre népszerűbb. Ez a jelenség nemcsak a vadásztársadalom körében figyelhető meg, hanem egyre gyakrabban családok is szeretnének ilyen fajtát beszerezni. És joggal, mert a labrador kiváló családi kutya.

Kutyatartáson gondolkodik, és egy labradorra gondolt? De még mindig nem biztos benne, hogy ez a megfelelő kutyafajta az Ön és családja számára? Akkor ez az útmutató jó szolgálatot tesz Önnek.

Tudjon meg mindent a gyönyörű Labradorról. Hogy néz ki? Milyen magatartást tanúsít? Mire van szüksége? Hogy tudnád megtartani?

Továbbá információt kap arról, hogyan lehet a labrador retrievert a legésszerűbb módon lefoglalni, mivel ez a fajta nagyon aktív, és szellemi kihívást is szeretne kapni. Javaslatokat adunk különböző játékokra és tevékenységekre.

A könyv tartalma:

  • A labrador retriever kutyafajta
  • Egy labrador retriever nevelése és kiképzése
  • Egészség és táplálkozás
  • A labrador retriever gondozása
  • Karakter, képzés és még sok más
  • Sok illusztráció

  • Az egészség és következésképpen a táplálkozás is fontos szerepet játszik. Megismerkedhet a különböző betegségekkel, amelyek különösen a labradorokat érintik, hogy Ön már korai stádiumban felismerhesse a kutyája egészségi problémáit, és intézkedhessen. Az útmutató további részében különböző táplálkozási lehetőségeket fogsz kapni. Ha pedig érdekli egy szokatlanabb típusú étrend, akkor arról is megtudhat valamit. Végül, de nem utolsósorban, ott van a "finomságok" témája is. Nehéz elképzelni a kutyák nevelését és kiképzését nélkülük, de vajon egészségesek-e?

    Jó szórakozást az olvasáshoz.

    Labrador Retriever