Batı Doğu Bilgeliği

ebook

By Niyazi Fırat Eres

cover image of Batı Doğu Bilgeliği

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

İnsanlığın var oluşundan bu yana hem kendi hayatlarında hem de diğer insanların hayatlarında fark meydana getiren insanlar; hep düşünen ve düşüncelerini paylaşan insan arasından çıkmıştır.
Hem yaşadıkları dönemlerin halklarına hem de kendilerinden sonraki dönemlerin insanlarına ve hayat görüşlerine katkı sağlamışlardır.
Hepimizin kütüphanesinde bu erdemli insanların sözlerinin olduğu kitaplar vardır ve bu sözlerin her biri bir hayata sığar.
Bu kitapta farklı olarak; bize yol gösteren Türk ve Müslüman Dünyasının gelmiş geçmiş ve yaşayan şahsiyetlerinin vecizeleriyle kendi insanımıza ve kültürümüze ışık tutan, erdemli bir insan olmaya yardımcı olacak ve sadece 'söz' deyip geçilemeyecek, her biri bir hayat kılavuzu olan hazineler bulacaksınız.
Her sözün bir hazine değerinde olduğunu düşünürsek; bu kitap bir hazine sandığı misalidir. Bu kitaptan okunan her söz, düşünen insanın yolunu aydınlatacak bir ışık sunacaktır.

Batı Doğu Bilgeliği